شما اینجا هستید:

پولیش قاب و بند ساعت

 

تا قبل از دهه هشتاد میلادی ساعتهای معمولی از جنس برس یا آلیاژ برنج ساخته می شد که معمولا دچار خوردگی می شدند و روی مچ دست ایجاد حساسیت پوستی می کردند. برندها از استیل در تعداد کمی از مدلهای خود استفاده می کردند. کم کم استفاده از استیل در تمام ساعتها همه گیر شد به طوریکه تقریبا الان ساعتهای بدل نیز از استیل در ساخت قاب و بند استفاده می کنند.

فولاد ضد زنگ یا استینلس استیل خواص فوق العاده ایی دارد که آن را به یکی از بهترین و مقاوم ترین فلزات برای ساخت ساعت تبدیل کرده است. خواص آن را اگر بخواهیم نام ببریم ضد حساسیت، مقاوم بودن آن در مقابل خوردگی، عدم واکنش شیمیایی در برخورد با مواد مختلف، قابلیت ساب خوردن و براق شدن و خیلی از خصوصیات دیگر می باشد که در زندگی روزمره از وسایل آشپزخانه تا زیور و ساعت از آن ساخته می شود و در زندگی امروزی غیر قابل جایگزینی می باشد.

یکی از خواص استیل همانطور که اشاره شد خاصیت ساب پذیری آن است. معمولا بعد از مدت زمانی که از ساعت استفاده می شود روی آن خط و خش می افتد و یا بر اثر سابیده شدن ساعت یا زیور بر روی سطوح زبر روی آن ها خط و خش می افتد.

در دقت زمان ما با دستگاه های به روز و مهارت پرسنل یکی از استانداردترین پولیش ها را ارایه می دهیم به صورتیکه ساعت با نمونه نوی ویترینی غیر قابل تشخیص می باشد. در مقابل چند نمونه قبل و بعد از پولیش تقدیم شده است.

روش کار برای پولیش مدل های مختلف ساعت متفاوت بوده ولی به طور کلی در پروسه آماده سازی ساعت برای پولیش ابتدا موتور و صفحه از ساعت جدا شده و در تا جای ممکن قطعات ساعت از هم باز می شود بند، قاب و قفل را جدا و برای پولیش آماده میکنیم در صورتیکه بر اثر ضربه یا خراش خرابی روی قاب و بند ایجاد شده باشد باید ابتدا با آنها را ترمیم و سپس قطعات را پولیش کرد.

بعد از انجام پولیش قطعات با دستگاه شسته شده خشک و آماده اسمبل مجدد می شود. در این مرحله تمامی واشرها بررسی و در صورت خرابی حتما تعویض و ساعت پس از مونتاژ کامل با دستگاه تست واترپروف میزان مقاومت آببندی دوباره تست می شود.

در زیر چند نمونه از قبل و بند پولیش نشان داده شده است

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه